Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasanbryster som wienerschnitzel

Fasanbryster som wienerschnitzel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 Fasanbryster
1 Æg
 hvedemel
 Rasp
 Salt
 Peber
2 Citronskiver
 Revet peberrod
 Kapers
4-6 Ansjosfileter (Benfri sild)
 Smør
 


Opskrift:

Fasanbrysterne vendes i mel, derefter i æg og rasp. Krydres med salt og peber, steges på panden i ca. 3 min. på hver side, ved god varme.

Anretning:
Fasanbrystet pyntes med 1-2 citronskiver, derpå revet peberrod, ansjosfileter og kapers.

Tilbehør.
Hertil anbefales råstegte kartofler med frisk timian og kapers sauce.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)

Opskriften er vist 20790 gange,
og udskrevet 818 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-11-20 09:12:44
Utrolig lækker og saftigt. Vi har lavet fasan masser af gange, men denne opskrift er den ultimative bedste vi har prøvet. Det er så enkelt, at tilbehøret kan varieres uendeligt. Tak for en fantastisk opskrift.


Rikke  -  2010-11-14 21:53:07
Utrolig lækkert, og nemt.(undlod pyntet) Jeg dryssede lårene med salt, peber, og timrian, kom bacon omkring, brunede dem godt, kom lidt fløde og vand til og lod dem simre i det i ca 45 min, sigtede væden fra og jævnede til sovs. godt til både alm. og hassel bagte kartofler.


Bente  -  0000-00-00 00:00:00
Smager bare super godt, kødet bliver ikke tør på denne måde, kan varmt anbefales


kaybi  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig saftig fasan. Tilbehøret lidt let. Vi fandt,at rigtige kartofler med helstegte svampe var bedre.Karakteren er givet på grund af kødet.