Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Peking gryde

Peking gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
750 g.svinekam eller mørbrad
4 spsk.sherry
4 tsk.soya sauce
1 tsk.farin
1 tsk.st. ingefær
4 fedhvidløg
4 spsk.olie
3 storeløg
2 grønne peberfrugter
4 storetomater
2 dl.bouillon (af terning)
1-2 tsk.maizenamel
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær kødet i små, tynde skiver.

Rør en marinade af sherry, soya sauce, 2 spsk olie, farin, ingefær og to pillede, pressede hvidløgsfed.

Vend kødet i marinaden og stil det køligt i et par timer.

Pil løgene og rens peberfrugterne. Skær begge dele i tynde ringe.

Hæld kogende vand over tomaterne. Lad dem stå et øjeblik. Flå dem og skær dem i stykker.

Dup kødet tørt i køkkenrulle og brun det i olien i en gryde. Tag det op.

Læg løgene i gryden. Lad dem gyldne. Tilsæt peberfrugterne. Lad det snurre i 5 min. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt tomater, bouillon, marinaden og to pressede hvidløgsfed. Læg låg på og lad det snurre, til kødet er mørt og grønsagerne sprøde.

Jævn saucen og smag den til.

Servér løse ris til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10599 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu