Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rosenkålsgryde

Rosenkålsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam (nakkekam) 3 løg
50 g.smør/margarine
 salt
 peber
4 dl.bouillon (af terning)
1 bdt.persille
1 kvisttimian
1 kvistsalvie eller ½ tsk tørret
6-8 kartofler
500 g.friske rosenkål eller 250 g frossen
2 dl.piskefløde
 paprika
 


Opskrift:

Skær kødet i store terninger. Pil løgene og skær dem i ringe.

Brun kødet i smør i en gryde og tilsæt løgene. Drys med salt og peber. Hæld bouillon ved. Kom et par kviste persille samt timian og salvie ved.

Læg låg på gryden og lad det snurre ca. ½ time ved svag varme.

Skræl kartoflerne og skær dem i store terninger. Læg dem i gryden sammen med rosenkålen og lad det koge, til alt er mørt, 10 -15 min.

Smag retten til.

Pisk fløden og læg den oven på retten ved serveringen - eller rør blot fløden i. Drys evt. med paprika.

En grøn salat vil passe fint til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17489 gange,
og udskrevet 363 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
løg er ikke angivet i ingredienser!