| |
|
Svinekam med tunsauce
Svinekam med tunsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4-8 | | tynde skiver stegt eller kogt svinekam4-8 tynde skiver stegt eller kogt svinekam | 1 | ds. | tunfisk i olie1 ds. tunfisk i olie | 70 | g. | mayonnaise70 g. mayonnaise | 1 | | citron1 citron | 0.5 | spsk. | kapers0.5 spsk. kapers | | | salt salt | | | peber peber | | | Pynt Pynt | | | kapers kapers | | | tomat tomat | | | purløg purløg | | | |
| |
Hæld væden fra tunfisken og mos fisken groft med en gaffel. Rør den med mayonnaise, 1-2 spsk citronsaft og kapers til saucen er ensartet.
Smag til med salt og peber. Læg kødet taglagt på et fad og kom saucen over. Pynt med kapers, tynde tomatbåde og klippet purløg.
Giv brød til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6746 gange, og udskrevet 147 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|