Serveres med halve skrubbede kartofler, penslet med olie, drysset med timian eller dild. En nem måde at få svinekam på. Kødet får et lidt dybt rids på langs. Heri fordeles det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges over kødet, som er anbragt i et ildfast fad. De halve kartofler, velskrubbede, lægges ved siden af eller i et smurt ildfast fad. Pensl med olie, drysses med salt peber og klippet grønt. Begge dele steger ved 225 grader i ca 45 minutter. Til sovsev kan anvendes friske champignoner eller svampe fra glas, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør, jævnes og småkoger nogle minutter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 21236 gange, og udskrevet 719 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider