Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt svinekam med bacon og halve bagte kartofler

Fyldt svinekam med bacon og halve bagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
 salt
 peber
 
 Fyld:
2 spsk.smør
 klippet persille
1 lillerevet løg
 timian
10-12 skiverbacon
 
 Sovs:
250 g.champignoner
50 g.smør
 skyen fra kødet
 fløde
 kulør
 lidt jævning
 


Opskrift:

Serveres med halve skrubbede kartofler, penslet med olie, drysset med timian eller dild. En nem måde at få svinekam på. Kødet får et lidt dybt rids på langs. Heri fordeles det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges over kødet, som er anbragt i et ildfast fad. De halve kartofler, velskrubbede, lægges ved siden af eller i et smurt ildfast fad. Pensl med olie, drysses med salt peber og klippet grønt. Begge dele steger ved 225 grader i ca 45 minutter. Til sovsev kan anvendes friske champignoner eller svampe fra glas, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør, jævnes og småkoger nogle minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20321 gange,
og udskrevet 697 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu