Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekam med flødekartofler

Svinekam med flødekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1,3 kg.svinekam med sværd
 salt
8 dl.vand
 lidt saucejævner
 
 Fløde kartofler:
600 g.skrællede kartofler i skiver
6 forårsløg
 dl.piskefløde
25 g.smør
 salt
 peber
 
 Salat:
1 romainesalat
2 tomater i både
2 spsk.olie
 spsk.citronsaft
 lidt salt
 


Opskrift:

Rids sværden og gnid den med groft salt. Læg stegen i en bradepande og brun den 15 minutter ved 210 grader. Hæld vandet ved, skru ned til 190 grader og steg yderligere i 1 time.

Snit forårsløgene i stykker på ca. 1 cm. Læg et lag kartoffelskiver i et ovnfast fad, krydr let med salt og peber. Fordel smørklatter og slut med kartofler. Hæld fløden over og drys lidt salt på toppen. Sæt kartoflerne ned under stegen i ovnen, når stegen er brunet.

Snit salaten og bland den med tomaterne. Rør olie og citronsaft sammen og vend salaten heri. Drys med lidt salt. Hæld skyen i en lille gryde, jævn den let og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22224 gange,
og udskrevet 483 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-05-11 17:07:13
hvem har lige set en grisebasse med "sværd" i ryggen ?????? åh I mener svær!!!