Bland stødt enebær med soya, peberblanding, timian eller rosmarin og salt.
Gnid kødet med blandingen og læg det i et ovnfast fad.
Stik et stegetermometer i kødets tykkeste del.
Steg kødet ved 175 grader 1 ½- 1 ¾ time eller til termometeret viser 75 grader.
Tag stegen ud og lad den hvile under alu-folie ca 15 minutter.
Skær den i skiver.
Kog fadet af med vand. Jævn evt. skyen med lidt maizena til en sauce.
Server stegen med kogte kartofler, rosenkål, gelè og saucen.
Tips:
Du kan bruge nakkefilèt i stedet for svinekam
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13091 gange, og udskrevet 313 gange.
Kommentarer
Per - 2008-12-18 09:37:18 Svinekammen skal være uden svær, men gerne med lidt fedt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider