Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønlangkål med hvidkål

Grønlangkål med hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.kogt hakket grønkål
500 g.kogt hakket hvidkål
 mælk/fløde
 smør/margarine
 salt
 peber
 suppe
 evt. sukker
 
 


Tilbehør:
Grønlangkål, hamburgerryg og flæsk samt hvide og sukkerbrunede kartofler.
Opskrift:

Hakket grønkål og hakket hvidkål tøes langsomt op i en gryde ved svag varme.

Tilsæt mælk/fløde, smør/margarine samt salt og peber efter smag.

Tilsæt suppe fra hamburgerryggen og evt. sukker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 16716 gange,
og udskrevet 241 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gert  -  2011-01-13 18:35:59
Man må endelig ikke glemme, at servere kålpølser, øl, og snaps til..