Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt Svinekam med persille-løgfars

Stegt Svinekam med persille-løgfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk.
4 skiverafskorpet franskbrød.
1 Løg.
2 fedHvidløg.
1 bdt.Persille.
25 g.Smør.
½-1 dl.Bouillon.
1 spsk.Citronsaft.
3 dl.Piskefløde.
 Salt
 peber
 
 
Opskrift:
Svinekammen krydres med salt og peber og brunes i ca. 20 min. ved 225 grader.

Imens laves farsen af franskbrød, finthakket løg, finthakket hvidløg, hakket persille og smeltet smør, når det er rørt sammen spædes med bouillon til brødfarsen hænger sammen men ikke er for blød.

Svinekammen tages ud af ovnen, brødfarsen lægges ovenpå og der dryppes med citronsaft. Piskefløden hældes ved og stegen sættes i ovnen igen ved 225 grader i ca. en time.

Når kammen er færdig tages den ud og holdes varm. Skyen hældes i en gryde koges op og smages til, evt. tilsættes lidt kulør.

Serveres med kogte aspargeskartofler og smør sauterede bønner krydret med salt og hvid peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7106 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu