Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt Svinekam med persille-løgfars

Stegt Svinekam med persille-løgfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk.
4 skiverafskorpet franskbrød.
1 Løg.
2 fedHvidløg.
1 bdt.Persille.
25 g.Smør.
½-1 dl.Bouillon.
1 spsk.Citronsaft.
3 dl.Piskefløde.
 Salt
 peber
 
 


Opskrift:

Svinekammen krydres med salt og peber og brunes i ca. 20 min. ved 225 grader.

Imens laves farsen af franskbrød, finthakket løg, finthakket hvidløg, hakket persille og smeltet smør, når det er rørt sammen spædes med bouillon til brødfarsen hænger sammen men ikke er for blød.

Svinekammen tages ud af ovnen, brødfarsen lægges ovenpå og der dryppes med citronsaft. Piskefløden hældes ved og stegen sættes i ovnen igen ved 225 grader i ca. en time.

Når kammen er færdig tages den ud og holdes varm. Skyen hældes i en gryde koges op og smages til, evt. tilsættes lidt kulør.

Serveres med kogte aspargeskartofler og smør sauterede bønner krydret med salt og hvid peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6606 gange,
og udskrevet 135 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu