Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt svinekam med abrikos, timian og tre slags bagte løg

Helstegt svinekam med abrikos, timian og tre slags bagte løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam med spæk/svær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 svinekam med stegestykke (den flade del af kammen) uden ben (ca. 1 kg)
1 citron skrællet og skåret i stykker
1 appelsin skrællet og skåret i stykker
150 g.tørrede hakkede abrikoser
1 lille bdt finthakkede koriander
6 fedhvidløg
1 storthvidløg, pillede (ca. 16 fed)
4 storerødløg, pillede
20 perleløg, pillede
3 laurbærblade
2 kvistefrisk timian
½ l.kalve- eller hønsebouillon
25 g.smør
 salt
 friskkværnet peber
1 lille bdt finthakket persille
 


Opskrift:

Rids sværen på kammen og læg citron, appelsin, abrikoser, koriander og 2 finthakkede fed hvidløg på bagsiden af stegestykket (hvis man har en kam uden stegestykke, kan stegen skæres op og fyldet lægges i). Fold stegestykket godt ind over og snør stegen tæt. Brun stegen på en pande, krydder den godt med salt og peber og læg den i en bradepande.

Stil stegen i ovnen ved 200° i 40 min. Tag stegen ud af ovnen og lad den hvile i 15 min. Sæt kødet i ovnen igen og steg det færdigt ved 180° i ca. 1 time 15 min. Når stegen mangler ca. 50 min lægges alle løg, laurbær og timian i bradepanden.

Når stegen er færdig koges bradepanden af med 1 l vand og bouillon. Væden koges ned til det halve og smages til med salt og peber. Si skyen og skum den ren for overskydende fedt og pisk en klat smør i.

Server retten med danske aspargeskartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10806 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu