Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalsk svinekam med tomat og basilikunsauce

Orientalsk svinekam med tomat og basilikunsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :





Ingredienser:
850 g.svinekam uden svær
175 g.tørrede abrikoser
2 kvistefrisk rosmarin
1 lille bdt basilikum
2 dl.hvidvin
4 dl.vand
4 tomater
1 citron
2 tsk.tomatpuré
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær med en lang kniv en lomme i midten af svinekammen fra den ene ende.

Drys de tørrede abrikoser med friskhakket rosmarin samt halvdelen af basilikummen og kom dem i kødlommen. Luk stegen med stegenåle.

Krydder stegen med salt og peber og læg den i et fad med hvidvin, vand og hakkede tomater. Sæt stegen i en varm ovn på 220 grader C i ca. 45 minutter. Herefter tages stegen ud og hviler i 15 minutter.

Kom stegeskyen i en gryde og nedkog det til det halve, smag til med salt og peber, saften af citronen samt tomatpuré. Sigt saucen og kog den let cremet med piskefløde. Tilsæt resten af basilikummen lige før serveringen.

Serveringsforslag:
Stegen skæres i skiver og anrettes på et fad. Server med årstidens friske grøntsager vendt i en blanding af smeltet smør, akaciehonning, 2 spsk kokosmel og kødet af 4 hakkede tomater uden kerner. Serveres med ris kogt med citronskal og ingefær.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8136 gange,
og udskrevet 209 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu