Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vintersuppe I

Vintersuppe I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3/4 kg.nakkefilet eller 1 svineskank
300 g.bacon
1 kg.hvidkål
3 porrer
3 gulerødder
3/4 kg.kartofler
10 gule sennepskorn
5 peberkorn
2 dl.hvidvin eller bouillon
8 småfrankfurterpølser
1 bundtpersille
 


Tilbehør:
Sennep og groft brød
Opskrift:

Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.

Læg grøntsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grøntsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter.

Skær kødet i skiver og server det med grøntsagerne drysset med hakket persille.

Skær hvidkålen i tynde både. Rens porrer, gulerødder og kartofler. Skær porrerne i 5 cm lange stykker. Del gulerødder og kartofler, hvis de er store.

Læg grøntsager, nakkefilet og bacon i en stor gryde sammen med sennepskorn, peberkorn og salt. Hæld hvidvin eller bouillon ved og bring det i kog. Læg låg på gryden og lad det koge 1 - 2 timer ved svag varme, til kød og grøntsager er møre. Kog pølserne med de sidste 5-10 minutter.

Skær kødet i skiver og server det med grøntsagerne drysset med hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 28342 gange,
og udskrevet 275 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu