Vintersuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
750 gram Nakkefilet. helt afpudset
300 gram Bacon, hel
30 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
750 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
1 tsk. Sennepsfrø¸ gule
5 Peberkorn, sorte
   
  Pynt:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 14104 (3358 kcal)
KJ pr. Pers. 2350 (559 kcal)
Vægt ialt 6650 gram
Vægt pr. Pers. 1108 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 212 KJ (50 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)