Giv kødet et dybt rids på langs, og fordel heri det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges omkring stegen, og den anbringes i et smurt ildfast fad.
Kartoflerne skrubbes grundigt, og deles på langs i halve, som lægges ved siderne af stegen, eller i et smurt fad ved siden af. Kartoflerne pensles med olie og drysses med salt, peber og klippet grønt. (Timian, persille eller dild.) Steges i ca. 45 min. ved 225 grader.
Til sovsen kan anvendes friske champignoner eller andre svampe, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør. Jævnes og småkoger i få min.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 27606 gange, og udskrevet 953 gange.
Kommentarer
Gert jensen - 0000-00-00 00:00:00 med til fyld finthakket svampe små fine bacontern blandes med lidt barbecue og rør det sammen med æggevider
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider