Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekam i oste - valnøddesauce

Svinekam i oste - valnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.svinekam uden spæk
1 tsk.salt
1/2 tsk.basilikum
 Friskkværnet peber
1/2 blå castello ost (ca. 75 gram)
3 dl.vand
1-2 tsk.maizenamel
25 g.hakkede valnøddekerner
 
Opskrift:
Kødet gnides med salt, basilikum og peber og lægges i en lille bradepande. Osten skæres i tynde skiver og smøres derefter på kødet.

Vand hældes ved, og kødet stilles i ovnen ved 160 i ca. 60-75 minutter (kødtermometer skal vise ca. 60-65 grader) Kødet pakkes ind og hviler ca. 15 minutter.

Skyen hældes e en gryde, evt. ost i bradepanden skal med. Skyen jævnes med maizenamel og tilsættes hakkede valnøddekerner.

Skær stegen ud i skiver, og hæld saucen over og server straks med kartofler eller ris med salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5831 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu