Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i carry med spinat

Lam i carry med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.lammemørbrad
1 løg
2 fedhvidløg
50 g.smør
2 spsk.carry
 dl.vand
1 pk.frossen hel spinat
 salt
 peber
 


Opskrift:

Svits finthakket løg og hvidløg i smør. Strimler af lammemørbrad vendes med carry og tilsættes. Lad det stege ca. 5 min., og tilsæt så vand og den optøede spinat, der er skåret lidt ud. Lad retten simre ved svag varme, til kød og spinat er gennemvarmt. Smag til med salt og peber og servér med ris og brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8531 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu