Rosmarin, koriander og peber blandes og knuses i en morter.
Kødet gnides godt med krydderierne og salt og brunes på alle sider i en gryde i margarinen.
Vand hældes ved, og kødet småsteger ¾-1 time, til stegen er mør.
Creme fraichen og maizena røres sammen og piskes i saucen.
Serveres med kartofler, grøn salat eller hvidkålssalat med æbler.
Tips:
Jydesteg er rullet bov med svesker.
Vejer fra 700-900 g.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10230 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider