Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Krydret jydesteg

Krydret jydesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-5 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 jydesteg
½ tsk.rosmarin
½ koriander
1 tsk.tørret grøn peber
1 tsk.salt
15 g.margarine
 dl.vand
 
½ dl.creme fraiche
½-1 tsk.maizena
 


Tilbehør:
Kartofler, grøn salat eller hvidkålssalat med æbler.
Opskrift:

Rosmarin, koriander og peber blandes og knuses i en morter.

Kødet gnides godt med krydderierne og salt og brunes på alle sider i en gryde i margarinen. Vand hældes ved, og kødet småsteger ¾-1 time, til stegen er mør. Creme fraichen og maizena røres sammen og piskes i saucen.

Tips:

Jydesteg er rullet bov med svesker. Vejer fra 700-900 g.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9299 gange,
og udskrevet 62 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu