Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bovblade i appelsinsauce

Bovblade i appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-2 bovblade, 750 g.
1 tsk.salt
 groftkværnet peber
8 helenelliker
1½-2 dl.koncentreret appelsinjuice
½ dl.vand
 


Tilbehør:
Løse ris, grønne bønner og evt. kinesisk soja.
Opskrift:

Bovbladene gnides med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Nellikerne stikkes i bovbladene, og juice og vand hældes ved. Stilles i ovnen ved 200 grader i 40-45 minutter. Den dannede sky serveres til som sauce.

Tips:

I stedet for koncentreret juice kan bruges 2-2½ dl. almindelig juice, men appelsinsmagen bliver knap så kraftig.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7833 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu