Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bovblade i krydderurtesauce

Bovblade i krydderurtesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-2 bovblade, 750 g.
15 g.margarine
½ tsk.salt
1 kvistbasilikum
1 kvisttimian
2 bladeløvstikke
 groftkværnet peber
2 dl.vand
2 tsk.maizena
 klippet purløg og persille
 


Tilbehør:
Kartofler og grøn salat.
Opskrift:

Bovbladene brunes i en gryde i margarinen. Salt, krydderurter, peber og vand tilsættes. Småkoger under låg 30-40 minutter afhængig af bovbladenes størrelse.

Kødet tages op og holdes varmt. Krydderurterne tages op og kasseres. Skyen jævnes med maizena. Kødet skæres fra benene og skæres i skiver. Purløg og persille kommes over kødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8456 gange,
og udskrevet 94 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu