Foliestegte bovblade

Foliestegte bovblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bovblad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1-2 bovblade, ca 750 g.
½ spsk.sojasauce
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.merian
 groftkværnet peber
3-4 porrer
3-4 syrlige æbler
 
Opskrift:
Bovbladet lægges på et stort stykke alufolie og krydres med soja, salt, merian og peber. Porrerne skæres i skiver og koges 1-2 minutter i letsaltet vand. Æblerne skæres i tynde både. Porrer og æbler lægges omkring kødet og pakken lukkes. Stilles i ovnen på bageplade ca. 1 time ved 200 grader.

Kødet skæres fra benet og i skiver. Æbler og porrer serveres i den sky, der har dannet sig i pakken.

Serveres med Groft brød eller kartofler evt. salat med gulerødder og hvidkål.





karakterer:
Opskriften er vist 9644 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu