friskhakkede krydderurter f.eks. merian, rosmarin, timian, citronmelisse og salvie friskhakkede krydderurter f.eks. merian, rosmarin, timian, citronmelisse og salvie
groftkværnet peber groftkværnet peber
2
løg2 løg
2½
dl.
vand2½ dl. vand
maizena til jævning maizena til jævning
Opskrift:
Stegen ridses lidt i fedtlaget og gnides med salt.
Lægges i en lille bradepande.
Krydderurterne fordeles over steges.
Løgene skæres i kvarte og kommes i bradepanden sammen med vand.
Stilles i ovnen ved 160 grader ca. 1 ¼ time.
Et kødtermometer skal vise ca 75 grader.
Skyen skummes for fedt og jævnes med maizena.
Kartofler og grønsager eller salat serveres til.
Tips:
Krydderurterne kan varieres afhængig af, hvilke man har mulighed for at få fat i.
Bov med ben kan også bruges.
I så fald beregnes ca 1 kg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 6938 gange, og udskrevet 111 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider