timian eller ½ tsk. tørret timian1 kvist timian eller ½ tsk. tørret timian
2
tsk.
maizena2 tsk. maizena
Opskrift:
Baconen klippes i strimler og brunes i en gryde.
Baconen tages op.
Kødet brunes i det afsmeltede baconfedt.
Løg og grøn peber skæres i skiver og svitses med.
Bacon, rødvin, vand, hvidløg, laurbær og timian tilsættes, og retten småkoger 40-45 minutter til kødet er mørt.
Hvidløg, laurbærblad og timiankvist tages op og skyen jævnes med maizena.
Kartofler og grønsager eller grøn salat serveres til.
Tips:
Et helt stykke bov kan tilberedes på samme måde.
Kogetiden er ca. 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 26950 gange, og udskrevet 554 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider