Groft brød eller løse ris Groft brød eller løse ris
Opskrift:
Kødet skæres i tynde skiver, evt. svær skæres af.
Kødet brunes på en pande uden tilsætning af fedtstof.
Selleri og porrer skæres i tynde strimler, æblerne i terninger.
Grønsagerne svitses med.
Drysses med salt og peber og tilsættes vand.
Låg lægges på, og retten småkoger ca. 1 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13826 gange, og udskrevet 161 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider