| |
|
Brasieret svinebov
Brasieret svinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
800 | g. | svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener 800 g. svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener | 2 | dl. | sherry 2 dl. sherry | 1 | dl. | indonesisk soya evt. hønsebouillon 1 dl. indonesisk soya evt. hønsebouillon | 30 | g. | finthakket frisk ingefær 30 g. finthakket frisk ingefær | 3 | små | chili, hakket 3 små chili, hakket | 4 | fed | hakket hvidløg 4 fed hakket hvidløg | 1 | | hakket løg 1 hakket løg | 3 | spsk. | honning 3 spsk. honning | 1 | bdt. | friskhakket persille 1 bdt. friskhakket persille | | | peber peber | | | |
| |
Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.
Kødet steges derefter ved 150 grader i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet. Kødet dryppes hyppigt under stegningen.
Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 16670 gange, og udskrevet 240 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|