Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brasieret svinebov

Brasieret svinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.svinebov uden ben, overflødigt fedt og sener
2 dl.sherry
1 dl.indonesisk soya evt. hønsebouillon
30 g.finthakket frisk ingefær
3 småchili, hakket
4 fedhakket hvidløg
1 hakket løg
3 spsk.honning
1 bdt.friskhakket persille
 peber
 


Opskrift:

Hele molevitten blandes og kødet marineres deri på et køligt sted i 36 timer.

Kødet steges derefter ved 150 grader i halvanden time med lidt af marinaden i bunden af fadet. Kødet dryppes hyppigt under stegningen.

Kødet serveres skåret i tynde skiver, med grønsager eller allerhelst med flødestuvet spinat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 15508 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu