Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødvinsmarineret nakkefilet

Rødvinsmarineret nakkefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 nakkefilet
 rosmarin
 salt
 rødvin
Opskrift:
Nakkefileten stikkes med en stegegaffel, lidt over det hele. Krydr på alle sider med rosmarin og salt. Dæk med en god rødvin. Skal marinere i 1 - 2 døgn ved 5 grader C.

Stegetid ca. 1,5 time (kernetemp. 75 grader C.) Kan f.eks. serveres med rødvinssauce, sauterede rodurter (gulerødder, kartofler, japanræddiker, radiser). Skæres i grove strimler og ristes med provencalsk krydderi. Kroketkartofler. Ristede champignoner og løg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (22 stemmer)

Opskriften er vist 50904 gange,
og udskrevet 1110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

winni Henriksen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en dejlig ret, og kan faktisk lide af alle, jeg lavede den meget for nogle år tilbage, og er igen begyndt at serverer den for mine gæster. Og den er endnu ikke faldet i dårlig smag. Og den er dejlig nem at lave.