Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med pasta og spinat

Skinkeschnitzler med pasta og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinke Schnitzler
1 pk.spinat pasta (Farfalle)
2 fedfint snittede hvidløg
200 g.frisk spinat
½ frisk citron
 olivenolie
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Varm lidt olie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra panden og hold det lunt i 2 minutter.

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende let saltet vand. Hæld vandet fra og rist hvidløg i lidt olivenolie. Vend med den frisk kogte pasta og spinat og smag til med citronsaft, salt og peber. Server evt lidt ekstra citron til kødet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9182 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu