Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brygeres gryde

Brygeres gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 storeløg
 Smør
500 g.benfri svinebov, eller skinke
5 gulerødder
1 fedhvidløg
1 flaskeøl
1 bouillonterning
 hakket persille
 


Opskrift:

Løgene pilles, hakkes og svitses i gryden uden at tage farve.

Kødet skæres i tern. og brunes, inden det blandes i løgene.

Gulerødderne skæres i stænger og tilsættes sammen med det hakkede hvidløg. Kog panden af med lidt øl og kom det i gryden.

Tilsæt resten af øllet og bouillonterningen og lad retten snurre under låg, til kødet er mørt.

Retten smages til og serveres med et drys friskhakket persille. Giv syltede agurker, kartofler og evt. tomater til.

Tips:

Retten kan jævnes med maizena udrør i koldt vand eller øl.

Vil man variere opskriften tilsættes ca. 150 g. champignons og en dåse flåede tomater uden væde.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15484 gange,
og udskrevet 273 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-05-21 11:36:14
server denne ret med nye kogte kartofler. brug dobbelt med øl.