Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålsgryde med svinekød og kartofler

Hvidkålsgryde med svinekød og kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 svinebov i terninger
2 spsk.olivenolie
1 hvidkålshoved
4 storekartofler
6 gulerødder
1 ds.kons. tomatpuré
1 tsk.hel kommen
 
 


Opskrift:

Rist kødterningerne i en stegegryde i olien.

Del kålen i kvarter og fjern stokken og skær kålen i store terninger.

Skræl kartoflerne og skær dem i stykker. Skrab gulerødderne og skær dem i stave. Rør tomatpuréen og kommen i kødet. Tilsæt kål, kartofler og gulerødder og lad det riste under omrøring 3-4 min. Læg låg over og lad retten småkoge i 1 time.

Smag til med salt og server retten sammen med en god skive rugbrød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 15965 gange,
og udskrevet 320 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Megl  -  2011-12-15 00:07:39
Man kan med evt bruge spidskommen. Og at hælde 2-5 dl vand i efter man har svitset grøntsagerne gør at retten ikke så nemt brænder på, og grøntsagerne bliver mere eller mindre dampet. Men retten giver luft i maven...


Beth  -  2007-01-18 13:40:37
Ok, vintermad. Må gerne krydres noget mere.