Kommentarer
Dorthe - 2014-06-05 12:57:44 Lav den i muffinforme med natron istedet for bagepulver og en ekstra banan. Ca. 15 min. i ovnen varmluft ved 160 gr. Super gode.
Asta - 2013-11-03 11:59:49 Mmmmmmmmm lækkert!!!
Louise - 2013-05-26 10:03:20 Man kan også bruge koldskål det smager rigtig godt og man kan ikke smage koldskolen men kagen bliver mere frisk:)
Claudia - 2013-03-06 12:08:10 Jeg erstattede kærnemælk med sødmælk og vanillesukker med korn fra vanillestænger og puttede 20% mindre sukker i - stadig total lækker kage :)
Den kloge - 2012-04-23 12:16:29 Opskriften er en del tør men jeg brugte mini mælk ekstra olie ingen bananer og smeltede chokoladen så blev den saftig
Anne - 2012-04-22 14:21:11 Altså jeg har læst jeres råd. Og de er super gode :-)! Jeg brugte bare 3 bananer og minimælk + jeg brugte Kakao istedet for Chokolade men det smager super!:-DDD
Lacoppi - 2012-02-17 16:32:41 Bagepulver fungerer dårligt sammen med kærnemælk og derfor er det klart at anbefale at bruge natron istedet...
Carina jensen - 2012-02-16 17:01:14 okay dig der har lavet den her kager hvordan kan du regne ud at der er så lidt fedt i det vil jeg gerne have og vide 1,9 grem hvordan har du regnet det ud
- 2012-01-15 22:43:18 er der virkelig kun 1,9 gram fedt i kagen? Med chokolade!?
- 2010-11-20 14:11:39 den skal spises hurtigt mens den er varm, kan ikke spises kold, ellers har vi bare varmet den lidt i mikrobølgeovnen :)
mesterkokken fra vanløse - 2010-03-20 14:24:12 den er meget god men tilsæt nødder det gør den very nice;B
Rikke - 2009-07-05 14:10:18 Rigtig god kage!
Dog en lille potin .. men hvis man laver en dobbelt så er der meget! :D:D
mig? - 2009-03-31 15:24:14 Undskyld mig men er det for meget forlangt at i skriver hvor mange personer den er til?
- 2009-02-11 14:39:22 Rigtig god kage. - Har bagt den flere gange til min kærestes klasse, de elsker den.
Hamø - 2008-07-30 12:01:03 Jeg havde ikke noget kærnemælk, så brugte en blanding af minimælk og koldskål, det fungerede udemærket.
Josephine - 2008-07-30 11:55:20 Rigtig god og luftig kage, men 30 min. syntes jeg var lige i overkanten, så jeg slukkede ovnen ved 20 min. og gav den 5 min. på eftervarmen, så blev den helt perfekt :)
mig<3 - 2008-06-27 11:28:08 meget god kage, det er en kage jeg gerne vil lave igen. til enver tid!!
Tinesj - 2008-05-07 12:32:53 Smager fint nok , men den er godt nok meget flad :/ .
Mig - 2008-04-22 15:02:18 Den ser rigtig god ud, den vil jeg prøve til når vi skal have gæster.
Rikke - 2008-04-01 12:59:33 lidt tør kage!
Signe - 2008-03-30 13:25:53 Super lækker. Har lavet den flere gange og er fundet frem til med lidt natron er den helt perfekt.
Charlotte - 2008-02-23 20:22:44 Tja, jeg må sige at det blev med blandede fornøjelser... Resultatet blev: én stor og meget flad kage (i stor form) og en super luftig kage i en lille form... Jeg må forsøge igen.. Banan og chokolade er et super hit.. Har i øvrigt tilsat Thise Økologiske Yoghurt med frugter fra Uganda.. Nice!!!
Sanjah - 2008-02-16 14:19:19 Det er en rigtig god kage..!!
den kan godt falde sammen hvis man ikke gør det rigtigt (det gjorde jeg ikke.... UPS)den smager også godt med noget kanel, nøder i:)
:p - 2008-02-16 14:06:44 super fed kage den er mega go' og luftig. godt tip det med natronen den virker mere luftig:p
Afgjort en jeg vil lave igen!!!!!!!
dotnielsen - 2008-02-12 20:36:12 Jeg må give de fleste ret! den har ingen smag og er ikke blevet nogen lækker oplevelse.
kalles bageri - 2008-02-04 13:52:11 god kage!! :D lækkert
- den bruger jeg i mit bageri!
Helle - 2007-10-19 00:53:38 Synes den er god! Smager dejligt. Ikke den bedste banan-smag men jeg kan godt finde på at lave den igen. Puttede både chokolade og nødder i - næste gang undlader jeg nok chokoladen.
Lene - 2007-06-22 13:47:11 Erstar1 af de to tsk. bagepulver med natron og kagen bliver super luftig. Det er en super dog kage
Trine - 2007-03-28 20:41:58 Super god kage, den smager af meget hvis man bruger meget modne bananer. Kan ikke forstå kommentaren om at den skulle falde sammen, min var super luftig og lækker!
madelsker - 2007-02-04 16:59:55 prøv at putte lidt natron i det gør den mere luftig.evt tilsæt mandelessens,kanel og appelsinsaft
louise - 2007-02-01 15:41:50 hvis den er lidt kedelig så kom en banan eller to mere i så får den n bedre smag
basse - 2007-01-28 18:46:53 lidt flad i smagen :-(
sandie - 0000-00-00 00:00:00 det er ikke nogen kage jeg kunne finde på at bage igen jeg smed den ud var ikke vær at spise
den gode !!! - 0000-00-00 00:00:00 ja den kan !!!
pernille - 0000-00-00 00:00:00 jeg kan ikke tåle chokolade er der noget man kan bruge som erstatning for chokoladen?
Maibritt - 0000-00-00 00:00:00 ikke særlig god kage..................hold da op, hvor blev den flad
Tamilde - 0000-00-00 00:00:00 Kan den Fryses?
|