Bananchokoladekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
0.5 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.25 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.25 dl. Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Pynt:
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   
Energi:
KJ total 7959 (1895 kcal)
KJ pr. Pers. 994 (236 kcal)
Vægt ialt 781 gram
Vægt pr. Pers. 97 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1018 KJ (242 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 44.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)