| |
|
Wok med skinkekød og kål
Wok med skinkekød og kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
350 | g. | magert skinkekød i strimler 350 g. magert skinkekød i strimler | 1 | spsk. | majsolie 1 spsk. majsolie | 1-3 | fed | finthakket hvidløg1-3 fed finthakket hvidløg | | | evt. lidt fintsnittet chili eller hakket syltet ingefær evt. lidt fintsnittet chili eller hakket syltet ingefær | 1 | | fintsnittet rød peber 1 fintsnittet rød peber | 1 | lille | snittet savojkål1 lille snittet savojkål | 1-2 | spsk. | kyllingefond + 1/2 dl vand 1-2 spsk. kyllingefond + 1/2 dl vand | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | |
| |
Rist hvidløg og evt. chili eller ingefær i en wok eller en stor pande. Tilsæt kødstrimlerne og rist dem i et par minutter under omrøring.
Blandt peberfrugt og den stimlede kål i, og steg videre ved rask varme i 3 - 4 minutter.
Tilsæt lidt kyllingefont og steg yderligere til kød og grøntsager lige netop er møre.
Smag retten til og server med løse ris.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 14029 gange, og udskrevet 333 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|