Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Flæskeæggekage

Flæskeæggekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 1 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Æggekage

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Flæskeæggekage, billede 4 Flæskeæggekage, billede 1 Flæskeæggekage, billede 2 Flæskeæggekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Røget flæsk
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   


Opskrift:

Flæsket steges sprødt på panden og tages op.

Mel, mælk og æg piskes sammen med krydderier og kommes på panden. Æggekagen bages ved svag varme.

Når den er næsten færdig, lægges flæskeskiverne ovenpå og purløgen drysses over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (64 stemmer)

Opskriften er vist 195818 gange,
og udskrevet 4730 gange.


Energi:
KJ total 4690 (1116 kcal)
KJ pr. Pers. 4690 (1116 kcal)
Vægt ialt 693 gram
Vægt pr. Pers. 693 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 676 KJ (160 kcal)
Protein 11.1 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vibeke Merete Jensen  -  2014-10-14 18:16:02
Opskriften er mangelfuld Der mangler oplysning om hvor lang tid æggekagen skal bages


inger   -  2014-04-09 11:04:56
Prøv at severe Stuet spinat til fleskæggekage Mums


Annie Jacobsen  -  2012-01-10 10:22:37
Synes det skal være stegt fersk flæsk, som min morfar lavede den i 50'erne.


karina  -  2010-03-24 19:35:27
nem og hurtig at lave.. jeg lede i 10 min for at finde en alm. ægge kage uden alt muligt mærkeligt i.. :o) og den her er super..


nonnen  -  2008-08-27 11:30:43
hejsa ja jeg vil lige tilføje at man kan bruge cocktailpølser i stedet for flæsk gerne rugbrød til æggekagen og stærk sennep


Lone  -  2008-07-04 20:16:43
Kan også laves med letsaltet flæsk. Vi lå et grydelåg over. Rigtig god.


louise  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en god ide at lave mel og mælk til jævning, så melet ikke klumper


Merete og Kristoffer fra Odense  -  0000-00-00 00:00:00
Vi har lige lavet den, den simpelthen gude skøn!


Kjeld Mølgaard  -  0000-00-00 00:00:00
Brug kartoffelmel i stedet for alm. mel. pynt ogsåmed tomat.