Flæskeæggekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
400 gram Stegeflæsk 1 skive stegeflæsk vejer ca. 60 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 10188 (2425 kcal)
KJ pr. Pers. 5094 (1212 kcal)
Vægt ialt 1387 gram
Vægt pr. Pers. 693 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 734 KJ (174 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 2.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)