Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunmørbrad med tunsalsa

Kalkunmørbrad med tunsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalkunmørbrad
2 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.olivenolie
2 bladefrisk salvie
 
 Tunsalsa:
1 dåsetun naturel
3 ansjoser
100 g.mayonnaise
2 spsk.afdryppede kapers
 salt
 peber
 citronsaft
 


Opskrift:

Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg.

Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen. Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft.

Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over. Grønne bønner og brød passer til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7134 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kmh.  -  2009-02-07 20:50:22
10min.til en mørbrad på 500gr.er alt for lidt den var helt rå inden i,tænk på samonella. jeg vil gætte på 25-30 min.