Kalkunmørbrad med tunsalsa

Kalkunmørbrad med tunsalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunmørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunmørbrad
2 dl.grønsagsbouillon
1 spsk.olivenolie
2 bladeSalvie, frisk
 
 Tunsalsa:
1 dåsetun naturel
3 ansjoser
100 g.mayonnaise
2 spsk.afdryppede kapers
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Bring bouillon, olivenolie og salvieblade i kog, læg kalkunkødet i og dæmp varmen. Lad kødet koge 10 minutter under låg.

Hæld væden fra tunfisken og blend den sammen med ansjoser og 2 spsk af kogelagen. Tilsæt mayonnaise og smag til med kapers, salt og citronsaft.

Skær kalkunkødet i skiver og kom saucen over. Grønne bønner og brød passer til.





karakterer:
Opskriften er vist 8907 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-02-07 20:50:22
10min.til en mørbrad på 500gr.er alt for lidt den var helt rå inden i,tænk på samonella. jeg vil gætte på 25-30 min.