Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Beignetdej til friturestegte rejer

Beignetdej til friturestegte rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Beignetdej til friturestegte rejer, billede 4 Beignetdej til friturestegte rejer, billede 1 Beignetdej til friturestegte rejer, billede 2 Beignetdej til friturestegte rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
dl. Øl. pilsner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   


Opskrift:

Bland mel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning. Lad det hvile ½ time.

Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd.

Tør rejerne godt, før de duppes i dejen og friturekoges.

Lad rejerne dryppe af på fedtsugende papir inden de serveres.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (72 stemmer)

Opskriften er vist 267470 gange,
og udskrevet 6719 gange.


Energi:
KJ total 2942 (700 kcal)
KJ pr. Portion 2942 (700 kcal)
Vægt ialt 283 gram
Vægt pr. Portion 283 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1039 KJ (247 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

benny  -  2018-04-27 12:21:14
der skal ca. 2 dl øl i.


Pia kronbæk  -  2018-02-24 13:55:25
Har i ikke glemt mål på salt og øl


Hjælp tak :D  -  2016-02-22 12:27:46
HVOR LANG TID TAGER DET??


Frits   -  2016-02-06 20:21:15
brugte lidt ekstra god øl og vand til det passede, det blev rigtigt godt.


  -  2015-06-07 16:19:30
Det ville ære rart med et dl mål På hvor meget øl der skal i !!


Nina lani  -  2015-05-27 21:55:35
Den blev ok men synes hurtigt de blev 'slatne' efter de er færdige. Kan det have noget med fugten i kyllingekødet at Gøre? Eller er det måske temperaturen på kyllingen?


Julie  -  2013-12-30 16:47:18
Kan man lave dejen dagen før det skal bruges? (Og vente med æggehviden til det skal friturekog, naturligvis)


nalle  -  2013-01-16 02:47:44
Hvor meget øl skal der i?


nalle  -  2013-01-14 05:28:35
Hvor meget øl skal der i?


Anne  -  2012-10-17 14:39:16
Vil den ku bruges til kylling?


  -  2012-10-11 11:54:51
hvor meget øl skal der bruges? :)


Mette  -  2011-10-08 15:49:54
Opskriften hedder: 125 mel 1/4 tsk salt 1 dl vand 3/4 dl øl 2 spsk olie 1 æggehvide Fremgangsmåde som beskrevet. Og ja der SKAL øl i, det giver en sprød dej.


Frank   -  2011-09-30 19:07:42
Øl er for at gøre dejen mere sprød - præcis som med pandekager, så naturligvis skal der øl i en beignetdej. Det er sådan originalopskrifterne er for den dej.


Dorthe  -  2010-08-03 15:54:57
Hvor meget salt skal der i?


C. Larsen  -  2009-11-12 21:18:56
der behøves slet ikke overhovedet øl i, smagen fordamper alligevel ved høj stegning - dejen i sig selv er super, evt. tilsat forskellige krydderier som man kan li`. Steg kyllingestykker/lår, og vend dem i dejen, og steg dem i olie. Det tager vi ikke skade af, når det ikke er hver dag, der steges i massiv olie. Og så smager det godt.


Gitte  -  2009-07-07 11:19:39
Hvorfor står der ikke hvor meget øl/pilsner man skal bruge?


frans-roorda  -  2009-05-07 11:47:48
den er god til fisk -kuller-eller torsk- file


Per  -  2009-03-13 07:37:28
Vil mene at der er til 600 g. tigerrejer i denne dej.


Tony  -  2008-08-14 11:29:55
Den er også perfekt til den skotske nationalret indbagt Mars :o) smager super selv om det lyder forkert


lis  -  2008-02-26 18:07:10
hvad kan man bruge i stedet for øl?????


Rasmus Bach  -  2007-07-25 21:03:55
SUPER! har prøvet denne opskrift, fik den af min gamle kok. Smager super. Der er også en anden måde at lave den på 200gram Tempura mel piskes sammen med 200gram vand. DONE opskriften er til 20 stk tigerrejer


Pernille  -  2007-07-23 22:46:30
Den virker perfekt til rejer til sushi - super sprød


Michael  -  0000-00-00 00:00:00
Har brugt denne mange gange til scampi, men vil lige fortælle at det også går an at bruge den til kylling, svin og til grønsager (til vegetariske retter) Knald god dej ;-)


Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan sagtens bruge denne opskrift til fondue. jeg elsker også at indbage champignoner og små blomkålsbuketter


Linda  -  0000-00-00 00:00:00
kan man bruge denne opskrift til rejer i fonduegryde