Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Beignetdej til friturestegte rejer

Beignetdej til friturestegte rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Beignetdej til friturestegte rejer, billede 4 Beignetdej til friturestegte rejer, billede 1 Beignetdej til friturestegte rejer, billede 2 Beignetdej til friturestegte rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
Opskrift:
Bland mel, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning. Lad det hvile ½ time.

Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd.

Tør rejerne godt, før de duppes i dejen og friturekoges.

Lad rejerne dryppe af på fedtsugende papir inden de serveres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (74 stemmer)

Opskriften er vist 286283 gange,
og udskrevet 6898 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3059 (728 kcal)
KJ pr. Portion 3059 (728 kcal)
Vægt ialt 359 gram
Vægt pr. Portion 359 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 852 KJ (202 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 27.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hjælp tak :D  -  2016-02-22 12:27:46
HVOR LANG TID TAGER DET??

Frits   -  2016-02-06 20:21:15
brugte lidt ekstra god øl og vand til det passede, det blev rigtigt godt.

Nina lani  -  2015-05-27 21:55:35
Den blev ok men synes hurtigt de blev 'slatne' efter de er færdige. Kan det have noget med fugten i kyllingekødet at Gøre? Eller er det måske temperaturen på kyllingen?

Julie  -  2013-12-30 16:47:18
Kan man lave dejen dagen før det skal bruges? (Og vente med æggehviden til det skal friturekog, naturligvis)

Anne  -  2012-10-17 14:39:16
Vil den ku bruges til kylling?

Frank   -  2011-09-30 19:07:42
Øl er for at gøre dejen mere sprød - præcis som med pandekager, så naturligvis skal der øl i en beignetdej. Det er sådan originalopskrifterne er for den dej.

frans-roorda  -  2009-05-07 11:47:48
den er god til fisk -kuller-eller torsk- file

Per  -  2009-03-13 07:37:28
Vil mene at der er til 600 g. tigerrejer i denne dej.

Tony  -  2008-08-14 11:29:55
Den er også perfekt til den skotske nationalret indbagt Mars :o) smager super selv om det lyder forkert

lis  -  2008-02-26 18:07:10
hvad kan man bruge i stedet for øl?????

Rasmus Bach  -  2007-07-25 21:03:55
SUPER! har prøvet denne opskrift, fik den af min gamle kok. Smager super. Der er også en anden måde at lave den på 200gram Tempura mel piskes sammen med 200gram vand. DONE opskriften er til 20 stk tigerrejer

Pernille  -  2007-07-23 22:46:30
Den virker perfekt til rejer til sushi - super sprød

Michael  -  0000-00-00 00:00:00
Har brugt denne mange gange til scampi, men vil lige fortælle at det også går an at bruge den til kylling, svin og til grønsager (til vegetariske retter) Knald god dej ;-)

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan sagtens bruge denne opskrift til fondue. jeg elsker også at indbage champignoner og små blomkålsbuketter

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
kan man bruge denne opskrift til rejer i fonduegryde