Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carnitas, marineret svinekød

Carnitas, marineret svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
2 fedhvidløg
1 tsk.salt
½ tsk.peber sort, friskkværnet
1 nip(1 smule) sukker
4 spsk.malteddike
1 3/4 kg.svinebov
6 dl.vand
450 g.spæk i terninger
 


Opskrift:

Skær løget i mindre stykker, og blend det sammen med : hvidløg, salt, peber, sukker og eddike. Skær kødet i ca. 10 cm store terninger og fjern alt overflødigt fedt. Smør løgmassen ud over kødterningerne og lad dem stå og trække natten over eller mindst 2 timer. Sørg for at kødet er godt dækket af løgmasse.

Varm ovnen op til 170 grader.

Læg det marinerede kød plus marinaden i et ovnfast fad sammen med vandet og spækterningerne. Læg låg på og stil det i ovnen i ca. 2 timer. I løbet af den tid skal kødet vendes flere gange og dryppes med stegeskyen i fadet.

Efter de 2 timer tages låget af, og retten steger videre i endnu 30 min hvorunder kødet vendes en enkelt gang, så det bliver jævnt gyldenbrunt over det hele. Hæld overflødigt fedt fra den færdige ret. Læg kødet på et varmt serveringsfad og hæld den koncentrerede sauce over. Ved bordet tager man en varm tortilla og ruller en passende portion af kød og sauce ind i den.

Saucer:
Salcita de jitomate, Guacamole.

Tilbehør:
Arroz blanco, Rajas encebolladas og Frijoles.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10701 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu