Kartoffelgullasch

Kartoffelgullasch, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kg.kartofler
3 mellemstore, hakkede løg
50 g.smør
1 dl.vand
2 tsk.salt
3 spsk.hvedemel
6 dl.mælk
1 stænk svinebov (ca. 450g)
0.25 tsk.evet muskatnød
3 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Svits løgene i gyldent smør i en gryde. Tilsæt kartofler, vand og halvdelen af saltet. Kog retten ca. 15 min. Til kartoflerne er næsten møre.

Kom resten af mælken i gryden, og bring retten i kog. Tilsæt jævningen. Kog retten igennem under omrøring 4-5 min. Skær boven i små firkanter og kom dem i. Smag til med krydderier. Tilsæt persillen lige inden serveringen.


karakterer:
Opskriften er vist 8230 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu