Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Svits løgene i gyldent smør i en gryde. Tilsæt kartofler, vand og halvdelen af saltet. Kog retten ca. 15 min. Til kartoflerne er næsten møre.
Kom resten af mælken i gryden, og bring retten i kog. Tilsæt jævningen. Kog retten igennem under omrøring 4-5 min. Skær boven i små firkanter og kom dem i. Smag til med krydderier. Tilsæt persillen lige inden serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7963 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider