Kog æggene til de er hårde (ca. 10 min.) og tag skallen af
Fjern det værste fedt fra køddet og skær det i kuber på ca. 3 x 2 x 2 cm
Knus hvidløgene og hak dem groft
Hak korianderroden
Varm olien op til den ryger
Tilsæt peber, hvidløg og korianderrod og lad det tage farve (15-20 sek!)
Tilsæt soyasovs og sukker og skru lidt ned for varmen
Lad massen karamellisere let
Tilsæt svinekøddet og hold det hele i god bevægelse
Tilsæt vand og bring retten i kog
Skru ned for varmen, tilsæt æggene og lad det hele simre i ca. 1 time
Hvis retten tørrer ud, tilsæt da ekstra vand
Når retten er færdig tages æggene op, skæres i halve og lægges tilbage igen
Retten pyntes med friske korianderblade
Spises med Jasminris
Tips:
Krydderiblanding kan købes færdiglavet under navnet "Klyang Palo" Det anbefales dog at lave retten som beskrevet ovenfor, da man så er sikker på, hvad det er man spiser! Færdige krydderiblandinger fra asien kan indeholde ingredienser, der absolut ikke burde høre til i det sunde køkken.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17114 gange, og udskrevet 225 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider