Langtidsstegt krydres svinebov

Langtidsstegt krydres svinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 svinebov, ca. 9½ kg
6 fedhvidløg, presset eller revet
1 cm.frisk ingefær, revet
2 friske røde chilier eller 1 tsk tørret chili i flager
3 spsk.olivenolie
4 spsk.sherry- eller riseddike
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til maksimal varme. Bland hvidløg, ingefær, chili, olie og eddike til en pasta og gnid det på svinebovens ridsede svær. Gem en smule til at hælde i bunden af bradepanden. Brun kødet i ovnen med sværsiden opad i 30 minutter. Skru ned til 120 grader, tag kødet ud, hæld resten af krydderpastaen i bunden af bradepanden og læg kødet med sværsiden nedad. Det skal stege i mindst 23 timer. 30-40 minutter før man skal spise, skruer man igen helt op for ovnen, vender svineboven og steger den i 30-40 minutter, til sværen er varm og sprød. Tag kødet ud af ovnen, skær sværen af og skær kødet ud.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 17318 gange,
og udskrevet 162 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, den er god nok, jeg har læst det i hendes bog, tænk også på at det er en steg på 9½ kg, og 120grader, så det skal tage lang tid.

nuller  -  0000-00-00 00:00:00
nej det ER 23 timer. Opskriften er fra Mad med Nigella

  -  0000-00-00 00:00:00
mon ik det skulle havdet været 2-3 timer og ikke 23 timer