hvidløg, presset eller revet6 fed hvidløg, presset eller revet
1
cm.
frisk ingefær, revet1 cm. frisk ingefær, revet
2
friske røde chilier eller 1 tsk tørret chili i flager2 friske røde chilier eller 1 tsk tørret chili i flager
3
spsk.
olivenolie3 spsk. olivenolie
4
spsk.
sherry- eller riseddike4 spsk. sherry- eller riseddike
Opskrift:
Forvarm ovnen til maksimal varme. Bland hvidløg, ingefær, chili, olie og eddike til en pasta og gnid det på svinebovens ridsede svær. Gem en smule til at hælde i bunden af bradepanden. Brun kødet i ovnen med sværsiden opad i 30 minutter. Skru ned til 120 grader, tag kødet ud, hæld resten af krydderpastaen i bunden af bradepanden og læg kødet med sværsiden nedad. Det skal stege i mindst 23 timer. 30-40 minutter før man skal spise, skruer man igen helt op for ovnen, vender svineboven og steger den i 30-40 minutter, til sværen er varm og sprød. Tag kødet ud af ovnen, skær sværen af og skær kødet ud.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16677 gange, og udskrevet 158 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Ja, den er god nok, jeg har læst det i hendes bog, tænk også på at det er en steg på 9½ kg, og 120grader, så det skal tage lang tid.
nuller - 0000-00-00 00:00:00 nej det ER 23 timer. Opskriften er fra Mad med Nigella
- 0000-00-00 00:00:00 mon ik det skulle havdet været 2-3 timer og ikke 23 timer
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider