Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Carry svinebov med kål og kanel

Carry svinebov med kål og kanel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.udbenet svinebov
2 løg (ca. 200 g)
1 spsk.olie
1 stangkanel
2 spsk.carry
2 spsk.hvedemel
300 g.cherrytomater
 salt
 friskkværnet hvid peber
800 g.hvidkål, spidskål eller savoykål
 
 Tilbehør:
 dl.ris
250 g.gulerodsterninger
40 g.rosiner
 
Opskrift:
Skær kålen i strimler og kom den i en gryde med 6 dl kogende vand tilsat ½ tsk salt. Kog kålen i 4-5 minutter og hæld den derefter i en sigte (vandet gemmes).

Pil og halvér løgene, skær dem i skiver og svits dem i olien i en tykbyndet gryde. Skær svinekødet i store stykker. Brun kødet på en pande og kom det i gryden. Tilsæt carry, kanel og mel og bland det hele godt. Tilsæt kålvand til det dækker kødet. Lad det simre under låg i ca. 30 minutter. Smag til med salt og peber. Halvér tomaterne og bland dem i lige før gryden tages af.

Kog risene med gulerodsterningerne. Tilsæt rosiner når risene er kogt. Anret kålen i et varmt fad og hæld kødblandingen over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8938 gange,
og udskrevet 220 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

CWA  -  2011-12-01 16:19:16
Hvad gør man med hvidkålen?

Beth  -  0000-00-00 00:00:00
Smager rigtig godt.