Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rullesteg med fyld

Rullesteg med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 afpudset slag, ca. 1200 g
300 g.hakket svinekød, ca. 10% fedt
100 g.friske spinatblade eller 1/2 pakke dybfrossen, helbladet spinat
50 g.kogt røget skinke
2 spsk.rasp
1/2 tsk.peber
1 1/2 tsk.tørret timian
1 1/2 tsk.salt
10 g.smør
 
 Saucen
3 dl.vand
2 dl.rødvin
3 laurbærblade
2 tsk.salt
6 fedhvidløg
1/2 tsk.tørret timian
50 g.kogt røget skinke
 saucejævner
 
 Tilbehør:
 


Tilbehør:
Kartofler og rosenkål. Salat af tynde skiver skrællede jordskokker, der er dryppet med citron og drysset med salt og persille.
Opskrift:

Bred slaget ud på bordet og dæk det med skyllede blancherede spinatblade. Rør det hakkede kød med røget skinke, der er skåret i tern, rasp, salt, peber og timian til en fast fars. Dæk slaget med farsen. Rul stegen sammen og snør den. Brun rullestegen i smørret på alle sider i en gryde. Tilsæt vand og rødvin sammen med laurbærblade, salt, upillede hvidløgsfed, timian og den røgede skinke. Lad rullestegen simre ved svag varme i ca. 2 timer. Vend den efter den første time. Si skyen, skum den og jævn den let. Kog den godt igennem og smag til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23493 gange,
og udskrevet 344 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu