Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinebov med asparges

Svinebov med asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.svinebov uden svær og ben
10 g.smør
 peber
1 lillelaurbærblad
1 gulerod
1 løg
2 dl.bouillon
500 g.grønne asparges
 persille
 
 Sauce
 majsstivelse
 salt
 peber
 muskatnød
1/2 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 Kogte kartofler, 1 kg
 


Opskrift:

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider, ca. 4 minutter i alt. Tilsæt laurbærblad, gulerod i skiver og løg i både. Hæld bouillon ved og lad kødet simre ved svag varme under låg i 11/2-2 timer. Vend kødet under stegningen. Tag kødet op og dæk det med stanniol.

Del aspargesene i hoved og stængler. Skær stænglerne i 1 cm lange stykker. Si skyen fra kødet gennem en finmasket si. Tilsæt bouillon, hvis der ikke er væske nok. Kog saucen op og jævn med majsstivelse udrørt i koldt vand. Krydr med salt, peber og en anelse revet muskatnød. Kom fløden i og kog igennem. Tilsæt aspargesstænglerne og kog 2-3 min. Tag saucen fra kogepladen. Skær kødet i meget tynde skiver og læg dem forsigtigt i saucen. Lad dem trække 10 minutter. Retten varmes op til kogepunktet. Kog aspargeshovederne med et par minutter. Drys med hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6760 gange,
og udskrevet 159 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kelly Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Super Opskrift