Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinebov med abrikoser

Svinebov med abrikoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 1/2 kg.svinebov med ben, uden svær
150 g.tørrede abrikoser
2 kvistetimian
 salt
 peber
3 løg
2 dl.vand
1-2 spsk.hvedemel
 
 Tilbehør:
 Pillekartofler eller kartoffelmos
 chutney eller syltede agurker
 


Opskrift:

Gnid boven med timianblade, salt og peber. Varm en stegegryde, der kan tåle ovnvarme godt op, og læg boven i gryden med fedtsiden nedad. Lad den brune, til noget af fedtet er smeltet af. Vend kødstykket og brun det godt på de andre sider. Pil løgene, skær dem i tynde både og brun dem i gryden. Klip abrikoserne i strimler og kom dem i gryden sammen med vandet. Læg låg på gryden og sæt den i en kold ovn. Tænd på 200 grader og lad kødet stege i 11/2-2 timer, til det nemt kan løsnes fra benet.

Tag kødet op af gryden. Jævn skyen med mel udrørt i koldt vand. Kog saucen igennem og smag til med salt og peber. Skær kødet fra benet og skær det i så pæne skiver som muligt.

Kødet kan også sættes i ovnen i et ildfast fad med låg eller stanniol.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5894 gange,
og udskrevet 105 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu