Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidvinsgryde

Hvidvinsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
800 g.lammekød, bov eller kølle
2 løg
4 fedhvidløg
3 spsk.mel
 salt
 sort peber
4 spsk.olie
½ l.tør hvidvin
2 smålaurbærblade
2 spsk.creme fraiche
1 spsk.citronsaft
1 bdt.persille
 evt. lidt kulør
 


Opskrift:

Skær kødet i ikke alt for små terninger. Pil løg og hvidløg, skær løgene i ringe og halver hvidløgsfeddene. Bland melet i en skål med salt og peber og vend kødterningerne heri.

Varm olien i en gryde, der kan tåle at stilles i ovnen, og brun kødet i 5 minutter sammen med løg og hvidløg. Rør rundt hele tiden, så intet brænder på. Hæld så vinen ved, læg laurbærbladene i og rør godt rundt. Sæt låg på gryden, stil den i en 200 grader C varm ovn på midterste ribbe og lad retten snurre mør i 1 time og 20 minutter.

Til sidst røres creme fraiche og citronsaft i, retten smages til med salt og peber og varmes godt igennem, inden den serveres drysset med finthakket persille. Hvis de synes, retten virker for lys, kan de give den nogle dråber kulør.

Hertil passer kogte, smørvendte kartofler og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4976 gange,
og udskrevet 96 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu