Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Serbisk lammegryde

Serbisk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Serbien

SerbienIndsendt :





Ingredienser:
750 g.udbenet lammekød, bov eller nakke
6 spsk.olie
1 tsk.rosenpaprika
1 tsk.edelsuss paprika
1 fedhvidløg
 salt
2 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
200 g.ris
¾ l.varm bouillon
3 tomater
 


Opskrift:

Skær kødet i ca 3 cm. store terninger. Varm 3 spsk. olie op i en gryde og brun kødstykkerne godt på alle sider. Tag gryden af varmen, rør begge slags paprika og det pressede hvidløgsfed i, stil gryden tilbage over varmen og hæld så meget vand ved, at kødet er lige akkurat dækket. Lad kødet snurre for svag varme og under låg i ca. 30 minutter, til det er helt mørt, os smg til med salt.

I mellemtiden pilles løgene og hakkes fint. Peberfrugten skylles, befris for ribber og kerner og skæres i tynde strimler.

Resten af olien varmes i en gryde, løg, peberfrugt og ris kommes i og svitses under stadig omrøring, til risen bliver gennemsigtig. Så hældes bouillonen ved. Rør en gang rundt, så alt blandes godt, og lad det koge i 10 minutter for ganske svag varme.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker, som kommes i en gryde til risen. Rør rundt og lad det koge i yderligere 7-10 minutter. Lige inden serveringen vendes kødet forsigtigt i risblandingen.

Hertil passer blandet salat eller hvidkålssalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 7787 gange,
og udskrevet 140 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu