Serbisk lammegryde
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Oprindelsesland : Serbien Indsendt : Red: |
|
|
Skær kødet i ca 3 cm. store terninger.
Varm 3 spsk. olie op i en gryde og brun kødstykkerne godt på alle sider.
Tag gryden af varmen, rør begge slags paprika og det pressede hvidløgsfed i, stil gryden tilbage over varmen og hæld så meget vand ved, at kødet er lige akkurat dækket.
Lad kødet snurre for svag varme og under låg i ca. 30 minutter, til det er helt mørt, os smg til med salt.
I mellemtiden pilles løgene og hakkes fint. Peberfrugten skylles, befris for ribber og kerner og skæres i tynde strimler. Resten af olien varmes i en gryde, løg, peberfrugt og ris kommes i og svitses under stadig omrøring, til risen bliver gennemsigtig. Så hældes bouillonen ved. Rør en gang rundt, så alt blandes godt, og lad det koge i 10 minutter for ganske svag varme. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker, som kommes i en gryde til risen. Rør rundt og lad det koge i yderligere 7-10 minutter. Lige inden serveringen vendes kødet forsigtigt i risblandingen. Hertil passer blandet salat eller hvidkålssalat. |
|
Opskriften er vist 9507 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne