Indisk lammegryde

Indisk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.udbenet lammekød, bryst eller nakke
2 løg
2 spsk.olie
 salt
 peber
2 spsk.karry
1 niptørret timian
5 dl.bouillon
1 grøn peberfrugt
2 tomater
2 syrlige æbler
2 bananer
0.5 citron saften heraf
 
Opskrift:
Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint.

Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian. Hæld bouillonen ved, rør en gang rundt og lad det hele simre for svag varme og under låg i 30 minutter.

Befri peberfrugterne for ribber og kerner og skær dem i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker. Æblerne skæres igennem, befris for kernehus og skæres i små terninger.

Bananen skæres i skiver og dryppes med citronsaft.

Peberfrugt, tomater og æbler kommes i gryden og snurrer med i 10 minutter. Til sidst vendes bananerne forsigtigt i retten, som varmes godt igennem i ca. 5 minutter og serveres meget varm.

Hertil passer løse ris, mangochutney og ristet kokosmel.





karakterer:
Opskriften er vist 20144 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-01 14:33:11
denne opskrift stammer fra Alverdens lammespecialiteter, den er også rigtig god med oksekød

  -   2007-01-18 14:18:20
Hvor i alle indien kommer den her ret fra?