Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indisk lammegryde

Indisk lammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
750 g.udbenet lammekød, bryst eller nakke
2 løg
2 spsk.olie
 salt
 peber
2 spsk.karry
1 niptørret timian
½ l.bouillon
1 grøn peberfrugt
2 tomater
2 syrlige æbler
2 bananer
 saften af ½ citron
 


Opskrift:

Skær lammekødet i store stykker. Pil løgene og hak dem fint.

Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom de hakkede løg ved og lad dem blive gyldne. Drys med rigelig salt og peber og tilsæt karry og timian. Hæld bouillonen ved, rør en gang rundt og lad det hele simre for svag varme og under låg i 30 minutter.

Befri peberfrugterne for ribber og kerner og skær dem i strimler. Skold og flå tomaterne og skær dem i små stykker. Æblerne skæres igennem, befris for kernehus og skæres i små terninger.

Bananen skæres i skiver og dryppes med citronsaft.

Peberfrugt, tomater og æbler kommes i gryden og snurrer med i 10 minutter. Til sidst vendes bananerne forsigtigt i retten, som varmes godt igennem i ca. 5 minutter og serveres meget varm.

Hertil passer løse ris, mangochutney og ristet kokosmel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18542 gange,
og udskrevet 502 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-09-01 14:33:11
denne opskrift stammer fra Alverdens lammespecialiteter, den er også rigtig god med oksekød


Cheiron  -  2007-01-18 14:18:20
Hvor i alle indien kommer den her ret fra?