Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skinkeschnitzler med hvidskimmelost

Skinkeschnitzler med hvidskimmelost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 skinkeschnitzler (á ca. 150 g)
1/2 tsk.tørret salvie
4 spsk.frisk, hakket persille
100 g.hvidskimmelost i små flade stykker
 friskkværnet peber
 bomuldsgarn
 
10 g.smør
1/4 l.grønsagsbouillon
1/2 tsk.groft salt
 
 Sauce
3 dl.stegesky
1 dl.piskefløde
 friskkværnet peber
1 1/2 spsk.lys saucejævner
2 spsk.frisk, hakket persille
 
 Tilbehør
500 g.broccoli
1 kg.aspargeskartofler
 og dertil 240 g flutes
 
 
Opskrift:
Bank skinkeschnitzlerne med fx den flade side af en kødhammer eller en kagerulle. Kødstykkerne skal være ca. 1 cm tykke og 25 cm lange. Fordel salvie, persille og ostestykker på halvdelen af hver skinkeschnitzel. Drys med peber. Fold skinkeschnitzlerne sammen på tværs og snør dem med bomuldsgarn, så fyldet ikke kan løbe ud.

Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og brun kødstykkerne på alle sider (ca. 2 min. i alt). Hæld bouillonen ved og steg derefter kødet ved svag varme og under låg i ca. 6 min. - vend af og til. Tag de fyldte skinkeschnitzler op og drys dem med salt. Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min.

Sauce:
Hæld stegeskyen gennem en sigte over i en lille gryde og tilsæt fløde og peber. Bring blandingen i kog, tag gryden af varmen og drys saucejævner i under omrøring. Sæt atter gryden tilbage på varmen og kog saucen, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Tilsæt persille og smag til.

Ved serveringen:
Fjern bomuldsgarnet og anret kødet i et varmt fad. Server broccoli, kartofler og sauce i skåle ved siden af.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 5717 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu