Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekød i sur/sød sauce

Svinekød i sur/sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.skinkeschnitzler
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 porre
1 løg
2 gulerødder
3 spsk.maizena
4 spsk.olie
4 spsk.eddike
1 tsk.sukker
 lidt risvin eller tør sherry
 
 


Opskrift:

Både grøntsager og skinkeschnitzler skæres i fine strimler. Kødet vendes i Maizena og steges gyldent i olie. Kødet tages fra og holdes varmt. Derefter steges også grøntsager i hed olie, ganske kort, de skal være sprøde. Eddike, risvin og sukker røres sammen og hældes ved, og der jævnes med Maizena. Blandingen hældes over kødet. Retten serveres rygende varm med kogte, løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7351 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu