Løgene hakkes groft og svitses. Paprika evt. timian, tomater med saft og bouillon tilsættes, og det hele simrer ved svag varme i 10 min. Cremefraiche piskes i saucen, som smages til med salt og peber.
Schnitzlerne steges på panden i ca. 50 g smør/marg./olie 4-5 min. på hver side, hvorefter de krydres med salt og peber.
Schnitzlerne anrettes i den varme sauce og kan f.eks. serveres med løse ris eller kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21519 gange, og udskrevet 587 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider