udbenet lammekød, bryst eller nakke750 g. udbenet lammekød, bryst eller nakke
2
store
løg2 store løg
4
spsk.
olie4 spsk. olie
salt salt
2
spsk.
karry2 spsk. karry
1
nip
chilipulver1 nip chilipulver
2
fed
hvidløg2 fed hvidløg
2
laurbærblade2 laurbærblade
450
g.
flåede tomater fra dåse450 g. flåede tomater fra dåse
1
citron1 citron
¼
l.
bouillon¼ l. bouillon
Opskrift:
Skær kødet i forholdsvis store terninger.
Pil løgene og hak dem fint.
Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider.
Kom løgene ved, tilsæt salt, karry og chilipulver og lad det snurre sammen i 3 minutter under omrøring.
Pres de pillede hvidløgsfed ud i gryden.
Tilsæt laurbærblade og flåede tomater plus saften fra tomaterne.
Riv skallen af citronen ok kom den revne citronskal i retten sammen med saften af den halve citron.
Hæld så meget bouillon ved, at kødet er rigeligt dækket og lad det hele snurre for svag varme i 45 minutter.
Hertil passer løse ris og mangochutney.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5611 gange, og udskrevet 147 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider