Lam i karry 03

Lam i karry 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.udbenet lammekød, bryst eller nakke
2 storeløg
4 spsk.olie
 salt
2 spsk.karry
1 nipchilipulver
2 fedhvidløg
2 laurbærblade
450 g.flåede tomater fra dåse
1 citron
2.5 dl.bouillon
 
Opskrift:
Skær kødet i forholdsvis store terninger. Pil løgene og hak dem fint.

Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom løgene ved, tilsæt salt, karry og chilipulver og lad det snurre sammen i 3 minutter under omrøring. Pres de pillede hvidløgsfed ud i gryden. Tilsæt laurbærblade og flåede tomater plus saften fra tomaterne.

Riv skallen af citronen ok kom den revne citronskal i retten sammen med saften af den halve citron. Hæld så meget bouillon ved, at kødet er rigeligt dækket og lad det hele snurre for svag varme i 45 minutter.

Hertil passer løse ris og mangochutney.





karakterer:
Opskriften er vist 6390 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu