Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lam i karry 03

Lam i karry 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
750 g.udbenet lammekød, bryst eller nakke
2 storeløg
4 spsk.olie
 salt
2 spsk.karry
1 nipchilipulver
2 fedhvidløg
2 laurbærblade
450 g.flåede tomater fra dåse
1 citron
¼ l.bouillon
 


Opskrift:

Skær kødet i forholdsvis store terninger. Pil løgene og hak dem fint.

Varm olien i en gryde og brun kødet godt på alle sider. Kom løgene ved, tilsæt salt, karry og chilipulver og lad det snurre sammen i 3 minutter under omrøring. Pres de pillede hvidløgsfed ud i gryden. Tilsæt laurbærblade og flåede tomater plus saften fra tomaterne.

Riv skallen af citronen ok kom den revne citronskal i retten sammen med saften af den halve citron. Hæld så meget bouillon ved, at kødet er rigeligt dækket og lad det hele snurre for svag varme i 45 minutter.

Hertil passer løse ris og mangochutney.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5248 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu